Mindset Training

Audio-Training: Grip Op Je Geluk

De zelftraining ‘Grip Op Je Geluk’ is:

 

flexibel

inspirerend

transformerend

 

Je doet de training wanneer het voor jou goed voelt. 

 De audio’s en het werkboek heb je voor altijd tot je beschikking.

 

*Deze training is 100% gebaseerd op de Wet Van De Aantrekkingskracht (The Law Of Attraction). 

Natuurlijk geef ik je concrete Mindset Tools om de L.O.A. toe te passen in jouw leven.

 

POSITIEF DENKEN

Het is echt leuk om ermee bezig te zijn. Je gaat uit van het positieve en wat je wilt voor je toekomst. Ik vind het toch wel lastig om zekerheid te voelen in mn werk, ook omdat ik best wel druk ben. In mijn werk is alles snel snel en ad hoc, waardoor ik snel een benauwd gevoel kan krijgen.

Ik probeer nu wel echt de training toe te passen en mijn gedachtes te switchen (- Stap 3). Positief denken en rustig blijven, en dan word ik wel weer rustiger. Het is fijn om iets te hebben dat werkt voor jezelf. Het grappige is, dat ik tijdens de training ook een nieuwe werkplek heb gekregen (gemanifesteerd), superfijn! Die is veel rustiger en in een hele lichte ruimte. Ik merk het verschil echt, ik heb zoveel meer energie. Bizar dat het zoveel verschil maakt!

Anne Floor
Anne Floor
Content Marketeer
MEER ZELFVERTROUWEN

De grootste verandering kwam vorige week na de training al even afgerond te hebben. Al jaren ben ik bang om auto te rijden, zeker als anderen erbij zijn, en vorige week in Griekenland voelde ik diezelfde angst opkomen.

Op het moment dat ik net als daarvoor excuses wilde bedenken waarom ik niet zou kunnen rijden dacht ik aan Stap 4 – (mijn Alter-Ego), en die zei: ‘no time for excuses, you got this’. Na een week elke dag in de auto te stappen, op het begin nog een beetje trillerig, scheurde ik op het einde als een Griek de bergweggetjes op en af. Een realisatie dat het Alter-Ego dat ik voor mijzelf creëerde al dichter bij mij ligt dan ik vooraf verwacht had.

 

Chantal
Chantal
Student International Relations
LAAGDREMPELIG

“De training is laagdrempelig. Toen ik de worksheets had geprint en nog geen audio had geluisterd, dacht ik: ‘Wat zijn dit voor printjes?’ Het ziet er zo simpel uit!’. Maar nu snap ik het. Ik geloof dat dit voor iedereen mogelijk is en het is mooi wat het teweeg brengt. Ik ben me er bewust van dat ik er ook volledig voor open stond, anders had ik me niet aangemeld. Dat heeft er wel toe bijgedragen dat ik hier voor mijn gevoel wel echt alles uit heb kunnen halen.”

Renate
Renate
Manager Jeugdzorg
IN JE KRACHT

De mindset training van Jodie was voor mij een hele goede manier om tot bepaalde inzichten te komen die mij verder op weg hielpen. Ik kon me erg vinden in de theorieën en ideeën achter de training, en vond het fijn om door middel van opdrachten en audio mijn persoonlijke struikelblokken aan te pakken. Ik zou deze training zeker aanraden als je positiever wilt leren denken, en de kracht die je eigenlijk zelf al hebt, naar boven wilt leren laten komen.

Aisha
Aisha
Copywriter
GEEN TWIJFEL MEER

Ik twijfelde of ik er wel echt iets aan zou hebben. Die twijfel is verdwenen. Het heeft me echt ondersteund tijdens een lastige periode en helpt me nu ook nog anders naar dingen te kijken.

Ik verwachtte dat het weer heel veel extra info zou zijn waar ik ‘iets mee moest’. Maar zo voelde het helemaal niet. Het heeft me geleerd de dingen die ik toch al doe/denk/voel een soort andere insteek te geven. Je leert dat je altijd een keuze hebt. Dat je meer regie kunt hebben over wat je denkt en voelt. Ik heb geleerd dingen meer los te laten en minder krampachtig over dingen na te denken.

Anne
Anne
Arbeidsmarkt-communicatie

Grip Op Je Geluk

8 stappen, 40 audio’s. Incl. opdrachten, statements & specials.

€125,-